Insulinkoma...

Japp, då har man hamnat i sin första insulinkoma. På de sju år som jag haft diabetes har jag aldrig hamnat i koma... Förräns idag...
Skulle bara lägga mig en stund efter jag kom hem från jobbet... Har ju jobbat hela helgen och så slutade jag tolv idag så det passade ju bra tyckte jag....
Men Kalle kunde inte väcka mig på hela eftermiddagen. Så han ringde mamma och ambulansen. Så när jag väl vaknade var det enda jag såg mamma och de gröna kläderna som ambulanspersonalen har....
De hade satt infart i handen och  pumpade i mig socker och vätska.
Vaknade iaf till och fick pallra mig ut i köket och äta.
Den kvinnliga ambulansföraren som var med sa att det är väldigt vanligt när man är gravid och har diabetes att man hamnar i insulinkoma. Det är ju bra att nån utav mina läkare har berättat att man ska uppmärksamma det.
Blir så förbannad.
Så imorgon ska jag ringa in till USÖ och försöka få tag på min läkare så han vet om det också. Så får vi se om det blir nå extrakontroller nu...

Hoppas mina bebisar mår bra.
Mina naglar var alldeles lila av syrebrist och jag mådde inte alls bra där ett tag.

Men men... Bättre nu iaf...

Graviditet...

Tror jag börjar förstå lite mer nu.. Jag tror att min hjärna har fått in att jag är gravid nu... Med tvillingar dessutom!! =)

Har en sån där skum dag idag.... Känner bara som om jag vill sitta i ett hörn och bara gråta..... Har ingen ork till nånting känns det som.. Och så ska jag snart iväg och jobba.. Men det är bra. Då behöver man inte tänka så mycket.. Bara att jobba på och glömma att allt känns jobbigt just nu.

Det är så mycket funderingar som bara snurrar runt, runt, runt i mitt huvud och jag vet inte var jag ska göra av dom.
Och som min syster sa i torsdags på vägen hem; Undrar vad farmor hade sagt?
Vissa dagar så saknar jag dig bara som fan...
Jag önskar så att jag kunde spola tillbaka tiden och vara liten och ligga i din famn och du kunde sjunga finska vaggvisor för mig.
Åh vad jag önskar att du fanns kvar......

Kalle är ju inte hemma heller.
Hade hoppats på att få en eftermiddag med bara honom och mig innan jag skulle iväg och jobba, men Tom kom hit och sen drog dom iväg och badade istället..


Dags att torka tårarna och börja göra iordning mig för jobbet..




Ultraljudet..

Jaha..... Tror inte att chocken har lagt sig än...
Var ju som sagt på ultraljud idag...
Det var inte ett hjärta som slog.. Utan två!!

Jag väntar alltså tvillingar...

Blåbärsskogen...

Idag har vi varit ute i blåbärsskogen och lufsat.... Kalle och Cazandra åt mest blåbären men mamma och jag plockade som aldrig förr... Lars- Göran som inte blir ett dugg road av att springa ute i skogen var duktig och plockade så att det iaf täckte botten på hinken..

Kom precis hem innan det blev ett störtskur igen. Regnade som satan innan vi åkte iväg också, men vi klarade oss när vi var ute i skogen iaf.


Imorgon är det dags för jobb igen.. En kvällstur och sen en dagtur. Och sen två dagar ledigt. Har mått inte alls bra de senaste dagarna. Så det känns inte som nån höjdare att jobba men det är ju bara två turer så det är väl bara att bita ihop och gå iväg och jobba. Ska ringa upp till lönekontoret också och fixa ett arbetsgivarintyg. Så jag kan få lite mer pengar i månaden. Och så ska jag ner till Försäkringskassan också och fråga om mammapenning och massa sånt.


Ska äta hemmagjort potatismos med riktg brunsås och sen hemmagjorda pannbiffar eller köttbullar. Men jag tror det blir pannbiffar faktiskt. Mindre att rulla.. =)


Igår var vi i Askersundcruisning också. Kom precis när det började regna. Sen på utställningen så fick jag, mamma och Cazandra stå och trycka under träden så vi inte skulle bli så blöta. Kalle och Lars-Göran hade sprungit bort och kollade på massa annat.

Nej dags att fixa det sista med maten nu kanske...

Day off..

Efter att ha jobbat i en evighet känns det som så är jag äntligen ledig i två dagar. Hade den första av dessa dagar idag. Och den gick ju åt till att försöka roa Cazandra. Så trots illamående och allmän trötthet så var vi på en riktig långpromenad.
Sen kom ju faster, Robert och Melwin på besök också.. =)
Och så var vi ner till färghandeln och kollade på tapeter till nya lägenheten.
Kommer bli så bra när det väl blir klart.. =)


Är i vecka elva nu. Magen är så svullen. Men snart kommer väl min mage att bli ännu större och då kanske man ser att jag är gravid och inte bara fet..


Det är så mycket tankar och funderingar som har farit runt i mitt huvud på sista tiden. Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av alla tankar och funderingar, men nånstans blir jag väl av med dom.

Specialistmödravården...

Japp, då har man varit där idag igen... Allt var bra den här gången med... Bara att det är sånt krångel att ta sig in varje gång till Örebro.. Idag tog besöket bara en halvtimme... Förra gången tog det ju 2 ½ timme
Fick lämna massa blod som ska skickas på tester av alla de olika slag
Om två veckor är det dags för första ultraljudet.. =)
Längtar!!

Ska gå ner på apoteket och köpa diverse tabletter, både folsyra och sen nå emot detta illamående.. Det är inte kul längre...
Har sovit med spyhinken nu i över en vecka.


Nej försöka få Kalle att slita sig från TV-spelet och gå ner och handla lite.
Ska ju fixa matlåda tills imorgon också.

Jobb hela helgen sen kommer Cazandra på söndag och stannar i två veckor...

RSS 2.0