Klagomål...

Värst vad klagomål man får nu då.. =)
Får väl uppdatera mig lite då...
För det första så har jag så jäkla ont i baken just nu för igår när jag kom till jobbet kom jag och Lisette på att ingen av oss har ju körkort så det var bara att leta rätt på cyklarna och börja trampa. Så jag har lite ont i baken om man säger så.. =)

För det andra så gjorde jag ett positivt graviditetstest idag.....

jag är uppe i min rosa himmel och svävar med min onda rumpa just nu... =)
Det enda problemet är hur jag ska berätta det för mina föräldrar.

Men det löser sig .. =)

Nathalie har tagit studenten!!

Usch vad gammal jag känner mig. Kom ihåg idag när vi stod där i Hallstahammar, det var för kanske tretton-fjorton år sen, när Nathalie, Andreas och Erkki kom och hälsade på. Och min lilla kusin hade på sig en läderjacka med ''Lejonkungen'' - motiv på ryggen. Det var sista gången som vi sågs som ''barn''. Sen har vi bara setts när Nathalie konfirmerades och när vi var på våran farmors begravning. Lite synd att man inte ses oftare, speciellt eftersom att vi bara bor ca 2 timmar ifrån varann. Och nu så ska hon bli mamma själv. Och jag säger som så att; Strunta i far din. Han har aldrig brytt sig speciellt mycket tidigare så du behöver knappast lyssna på hans åsikter nu. Men vi, pappa, jag och lillebror. Vi finns i alla fall här för att stötta dig på din fars sida.
Synd var det bara att vi inte kunde stanna längre idag. Jag missbedömde tiden och blodsockret lite för mycket. 
Men vi ska ses mer från och med nu.

Grattis Nathalie!!
Du var så fin idag


Nu väntar jag bara på att lilla madame ska sova sött i sin egen säng HELA natten så Kalle och jag kanske kan få lite egentid iaf. Vi har ju knappt hunnit med att bry oss om varandra alls den här veckan. Och det gör mig ganska så ledsen faktiskt. Vill ju i alla fall kunna mysa i soffan nån timme innan det är läggdags. Men det beror helt på lilla madamen om jag får nån sån tid alls. Det är ju bara tre dagar kvar tills hon åker hem. Och sen kommer hon tillbaka fyra dagar senare. 


Ikväll blir det i alla fall ''Million dollar baby''. Den är ju så bra!! 

Sverige - Grekland

Japp, nu har matchen börjat. Cazandra ligger och sover så gott och Kalle sitter inne i soffan och kommenterar och höjar. Han önskar att vi egentligen var barnfria och kunde sticka ner och se matchen live.. =)
Har inte riktigt fattat det där med att sitta och kommentera och höja mot TVn för att det inte kanske blir som man vill.
Då sitter jag hellre här ute vid datorn en stund.

Fick hem min efterlängtade film idag.. Tog bara två dagar från cdon.com att skicka hem min '' Moll Flanders''.
Är riktigt nöjd nu, men får ju självklart vänta och sitta tyst och stilla som en duktig tjej tills matchen är slut .
Sen åker ''Moll Flanders'' in i DVDn och så ska jag sitta och bara glo i tre timmar och tio minuter... =)

Imorgon var det planerad minigolf med svärmor, men så blev det inte.
Så dom skulle väl ta det på torsdag när jag självklart inte är hemma.
Ska ju till Nathalies student!!

Men imorgon blir det istället en fika hos storebror. Har ju inte sett hur det ser ut där sen han blev sambo. =)

Underbara söndag..

Igår så skulle det ha varit en lugn kväll, men det blev det inte.. Efter en lugn kväll på jobbet så skulle vi tydligen ner till svärmor och hälsa på. Där var det ju party för fulla muggar och svärmor var nog onyktrast. Kastades i alla fall en hel del grejer över balkongräcket rakt ner på gatan. Inte allt höll.... Det var ju lite flaskor och porslin som fick ta fågelvägen ner till gatan. Love fick självklart springa ner och plocka upp allting och sen fick han även skura hissen eftersom det hade visst hänt en olycka med lite cider och grejer där.
Sen kom Kalle och Love på den idén att dom skulle bada. Och svärmor skulle ju också bada!!
Men det avråddes hon från och istället skulle hon bara med och titta på. Resan dit gick ganska bra, blev en trudilutt ner i backen när vi satt henne på bänken, men hon kom upp och så satt vi där och tittade på. Hemresan blev ju lite värre. Gick trögt upp i backarna från strandpromenaden.

Kom hem till den efterlängtade sängen vid ett-tiden. Och somnade ganska så snart efter att huvudet träffade kudden.


Imorse när jag vakande så hade Kalle redan gått upp, och som han hade lovat så lät han mig ha sovmorgon.
Gjorde riktigt goda söndagsmackor med köttbullar och rostad lök och grejer. Smakade riktigt fint faktiskt.

Och nu så har lilltjejen kommit hit också. Så det blir väl lite kvällsmat snart och så blir det välling och så natti natti..

Imorgon lutar det mot att bli en riktig baddag.. =)


Working three to ten

Kom precis hem från jobbet. Känner mig helt slut i huvudet...
Om det bara kunde vara det att man jobbat som gjorde att man blir helt slut. Men så har det ju varit så otroligt varmt idag också...
Och så jobbar jag ju dubbelt imorgon. Börjar kvart i sjuHagaberg och slutar halv fyra. Sen klockan fyra börjar jag på Skinnarbacken och slutar nio. Men det är ju röd dag så jag känner hur pengarna bara rullar in på kontot... =)

Nej dags att sova en stund nu innan man ska iväg och jobba igen..

Yes Yes..

Jobbat idag med..
Det är helt sjukt, när man verkligen planerar att vara ledig så kommer det en massa jobb och det är klart att ingen annan vikarie svarar i telefon med detta underbara väder så då är det ju jag som åker på att jobba. Fast det är ju inte bara jag, men jag hade så gärna velat vara ledig denna vecka. Men nu jobbar jag onsdag, torsdag och fredag. Ledig imorgon i alla fall.

Måste ju ha nån dag ledigt lite då och då i alla fall.


Kalle och jag har varit tillsammans i ett halvår idag.
Ett halvår redan.
Jag som tyckte 2007 bara flög förbi, och nu kommer förmodligen 2008 flyga förbi ännu snabbare.

Nej gå och mysa med underbaraste nu..

RSS 2.0