Sovdags..

Snart ska jag gå ner och lägga mig.. Tror jag.. Är ganska trött men det blir förmodligen som vanligt att jag börjar titta på tv och sen är man uppe väldigt mycket längre än vad man skulle iaf. Men men, det är ju helg iaf...

KN, du förvånar mig... =)
Fast du gör mig alltid lika glad.

Är så sugen på att baka nå imorgon när jag kommer hem. Fast lönen kommer ju först på tisdag så det blir inge avancerat bak i så fall. Är sugen på att göra muffins, mockarutor, bullar och massa annat. Känns som det är dags för storbak och att frosta av frysen så man får plats med lite mer...

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Har ju några val och några lite mer hemliga.... Ingen som vet så allt känns väldigt spännande just nu.... men jag hoppas på att allt blir som jag vill den här gången. Men några blir nog förvånade... =)

Tror jag ska låna hem några fler filmer av pappa också. Så ska jag göra hemmagjord pizza och göra fruktsallad och ha riktig filmkväll... Kanske bjuda in dig eller dig eller dig också? =)

Allt känns så spännande nu och det gör mig riktigt glad.
Har börjat inse en massa saker nu som jag inte trodde på.
Jag börjar hitta mig själv igen...



Da mi basia mille,
deinde centrum,
dein mille altera,
dein sedunda centrum


Fjärilar i magen..

ME, du ger mig fjärilar i magen....... =)

Glömd

Nu har jag fått nog. Nu när jag försöker att ha kvar vår vänrelation får jag bara skit tillbaka. Du är nu glömd. För alltid. Som du sa: Det finns inget mer att hämta mellan dig och mig.
Ditt nr är raderat, dina kort borttagna. Du finns inte mer för mig. Aldrig mer ska jag tänka på dig. Aldrig mer ska jag sakna dig.
Jag vill egentligen bara säga FAN TA DIG!!

Ännu en lördagskväll som jag spenderar ute hos min käre far...
Ida ville att vi skulle dra till Sthlm i kväll och festa.... =)
Kanske kanske..... haha

Såg den snyggaste pappan igår på jobbet.... =)
Det finns fördelar med att jobba som lärare... haha...

Förra helgen var ju lite speciell... Jag säger inte vad som hände utan jag säger bara att min syster är bäst.. =)

Tröttnat..

Är det egentligen så konstigt att man tröttnar?
Det är ju typ samma skit som ältas fram och tillbaka och inte fan kommer man nå längre för det. Håller på med en riktig djupanalys av mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag kommer fram till, men det ska nog lösa sig det med. Försöker ta itu med allt som är i min plågoande just nu. Ska ta en riktig funderare över allt. Är så sugen på att bara dra ifrån trakten. Bara dra nånstans och börja om helt på nytt. Men jag vet inte vart jag skulle flytta. Och ska jag verkligen våga lämna allt som jag ändå har här?
Fast jag kan ju erkänna det att det känns inte som om nån bryr sig speciellt mycket...
Känner mig egentligen helt förtvivlad. Ångest med hjärtklappning och kollaps börjar bli vardagsmat..

Fast det känns ibland som jag är två personer. På jobbet är jag glad. Där mår jag bra. Men så fort jag ska gå hem så börjar allt om igen. Har förresten börjat på nytt jobb... Nu är jag dagisfröken, förskolelärare, diabetesassistent m.m. Riktigt kul!! Bara hoppas att jag får jobba mycket.

Snön har vräkt ner idag också. Börjar få julkänsla redan. Men jag saknar de gamla jularna när mamma och pappa fortfarande var tillsammans och vi alla satt vid köksbordet på morgonen och åt gröt pch väntade på att folk skulle komma och så var det jullunch och Kalle på det och sen mera klappar. Men nu är det som det är.... Julfrukost hos mamma i år, lunch där också. Sen ut till far, äta ännu mera och klappar på det... Kvällsmacka med skinka innan man sitter lugnt här ute och smuttar på nå gott att dricka och bara njuta av att ha familjen nära.

Och snälla, döm mig inte. Det är mina känslor. Dramaqueen? Maybe, but it's not your problem. Let me handle this my way. I won't listen to you anyway.

RSS 2.0